Delicte

BRAŞOV. Amendă penală pentru un consumator de cannabis

 

La doi ani după ce a primit amendă penală pentru şofat cu permisul suspendat, un braşovean a ajuns din nou în faţa magistraţilor, întrucât a fost prins cu droguri.

Norocul său a fost că magistraţii Tribunalului Braşov au admis, ieri, acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de inculpat cu Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov şi l-a condamnat tot la amendă penală. Prin contopirea celor două pedepse, bărbatul s-a ales cu 3.000 de lei amendă penală, din care a achitat deja 2.400 de lei, astfel că mai are de plătit 600 de lei.

Instanţa a dispus confiscarea specială de la inculpat a cantităţii de 2,70 grame cannabis din care a rămas cantitatea de 2,10 grame după analizele de laborator şi a unui grinder de culoare roşie depuse la camera de corpuri delicte, precum şi a unei ţigarete confecţionate artizanal, care conţinea cannabis în amestec cu tutun. În cauză există drept de apel în 10 zile de la comunicare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button