Delicte

Boxer olimpic, găsit vinovat de uciderea amantei

Boxer olimpic, găsit vinovat de uciderea amantei.

Pugilistul Félix Verdejo-Sánchez, participant la Jocurile Olimpice, condamnat pentru moartea unei femei şi a copilului ei nenăscut, potrivit Procuraturii SUA din Districtul Puerto Rico. El a fost găsit vinovat de răpire soldată cu moartea şi de uciderea intenţionată a unui copil nenăscut, au precizat procurorii într-un comunicat de presă. Femeia îi fusese amantă.

Keishla Rodríguez Ortiz şi copilul ei nenăscut au fost găsiţi morţi în laguna San José din Puerto Rico la 1 mai 2021. O zi mai târziu, Verdejo-Sánchez – care a concurat la Jocurile Olimpice din 2012 – a fost arestat şi acuzat de răpirea, furtul maşinii şi uciderea lor, arată documentele tribunalului federal, potrivit relatării CNN.

Un juriu federal l-a condamnat pe Verdejo-Sánchez pentru infracţiunile federale care au rezultat din uciderea lui Rodríguez Ortiz, care a avut loc la 29 aprilie 2021. În dimineaţa morţii lui Rodríguez Ortiz, Verdejo-Sánchez a pus în aplicare un plan premeditat de a o ucide pe aceasta şi pe copilul ei nenăscut.

Un martor a declarat autorităţilor că Verdejo l-a contactat pentru a-l ajuta să întrerupă o sarcină după ce Rodríguez Ortiz i-a spus că a făcut un test de sarcină şi că aştepta copilul lui, potrivit plângerii penale, potrivit News.

Procurorii au declarat că Verdejo-Sánchez a atras-o pe Rodríguez Ortiz în vehiculul său, unde, cu ajutorul unei alte persoane, a agresat-o şi a drogat-o. A mers apoi până la podul Teodoro Moscoso şi a aruncat-o pe femeie în laguna San José cu ajutorul celeilalte persoane.

Verdejo-Sánchez a sărit ulterior în lagună pentru “a termina de ucis ambele victime”, au declarat procurorii în comunicat. “Juriul a stabilit, conform documentelor judiciare şi a probelor prezentate la proces, că Félix Verdejo-Sánchez, împreună cu coinculpatul său … ajutându-se reciproc, au comis o răpire care a dus la moartea lui Keishla M. Rodríguez Ortiz şi a copilului ei nenăscut”, se arată în comunicat.

Boxer olimpic, găsit vinovat de uciderea amantei. Pugilistul riscă o pedeapsă pe viaţă pentru fiecare condamnare. Sentinţa va fi anunţată la 3 noiembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button