Delicte

Beizadeaua Victor Micula scapă de închisoare

Beizadeaua Victor Micula scapă de închisoare

Victor Micula scapă de închisoare în dosarul în care este acuzat că a tras cu o armă de asalt de pe un pod din Oradea, în 2019, conform portalului instanțelor.

Judecătorii de la Curtea de Apel Oradea i-au schimbat pedeapsa din executare în suspendare, iar decizia este definitivă. În primă instanță, Victor Micula primise o pedeapsă de doi ani cu executare, fiind acuzat că nu a respectat regimul armelor și munițiilor. Curtea de Apel i-a schimbat pedeapsa în suspendare, dar i-au și micșorat-o de la 2 ani la 1 an și 3 luni.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea l-a trimis în judecată pe Micula după ce a fost acuzat că în 2019 a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea în timpul unei curse de maşini pe străzile orașului, filmate şi postate pe Facebook de un prieten. În înregistrare, acesta spunea că arma este „reală” şi a prezentat imagini cu Micula trăgând, dar menționând că ar fi făcut-o cu „gloanţe oarbe”.

În timp ce milionarul a fost condamnat, în primă instanță, la 2 ani de detenţie, alți trei inculpaţi din dosar au primit pedepse cu suspendare.

Prin aceeaşi primă sentinţă, instanţa a confiscat toate armele şi muniţia găsite la Victor Micula în timpul percheziţiilor şi l-au obligat să achite cheltuieli judiciare cu ancheta şi procesul, în sumă de 65.000 lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

La ce mutră are,e destulă pedeapsa asta.

Back to top button