Delicte

Bebeluș lăsat să putrezească în mașină

Bebeluș lăsat să putrezească în mașină

Un bebeluș a fost găsit într-o stare avansată de descompunere, acoperit cu mai mulți saci de gunoi. Incidentul a avut loc în iulie 2022, în Hasparren, Țara Bascilor.

Mama copilului, o tânără de 22 de ani, a fost acuzată de uciderea copilului său și trimisă în judecată. Acum femeia a constestat plasarea în arest preventiv.

Potrivit anchetatorilor, când a fost descoperit, copilul era în putrefacție, semn că era mort de “cel puțin două luni” și nu au putut stabili nici data exactă, nici cauza morții. Mama acestuia, cea care a fost acuzată de crimă, a fost găsită la scurt timp după descoperire și arestată.

Suspecta le-a explicat anchetatorilor că a născut singură în apartamentul ei, în aprilie 2022, înainte ca copilul ei să moară „prin sufocare” câteva zile mai târziu. Ea a cerut acum înlocuirea arestului preventiv cu supravegherea judiciară.

Procurorul a cerut însă ca pompierul voluntar să rămână în spatele gratiilor, din cauza multor minciuni și manipulări. Decizia urmează să fie luată pe 13 iunie, scrie Le Parisien.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button