Delicte

Bărbați din județul Brașov, condamnați pentru tentativă la omor, respectiv lovire sau alte violențe

Patru bărbați din județul Brașov au fost condamnați pentru tentativă la omor, respectiv pentru lovire sau alte violențe. Toți au fost reținuți în seara 1 octombrie 2022. Săptămâna aceasta, ei au fost condamnați în primă instanță, respectiv la Tribunalul Brașov.
M.A.F. a primit 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, pentru: tentativă la omor, lovire sau alte violențe (două fapte) și tulburarea ordinii și liniștii publice.
El se află în arest preventiv (perioada urmând a fi scăzută din pedeapsă).
Ceilalți au fost condamnați la închisoare cu suspendare. H.N. (sr.), H.N.V. (jr.) și H.I.A. au primit câte 1 an, 2 luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Ei au fost găsiți vinovați de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia trei au și de prestat muncă în folosul comunității în cadrul Primăriei localităţii Buneşti sau în cadrul Primăriei Rupea, pentru o perioadă de 60 de zile lucrătoare.
Instanța a stabilit și despăgubiri. Astfel, A fost admisă acţiunea civilă formulată de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Astfel, inculpatul M.A.F. are de plătit 10.408,35 lei cu titlu de daune materiale reprezentând contravaloarea prestaţiilor medicale acordate victimei G.I, în perioada 1 – 7 octombrie 2022.
Instanța a admis și acțiunea civilă formulată de alte persoane vătămate – detalii aici. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.
Din datele pe care le avem, cazul nu a fost mediatizat la vremea respectivă.

Vezi și: Patru persoane, între care o femeie, au fost arestate la Brașov, pentru proxenetism


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button