Delicte

Bărbat reţinut după ce a pretins că este poliţist

Bărbat reţinut după ce a pretins că este poliţist

Un bărbat de 31 de ani din Târgu Mureş a fost reţinut, joi, după ce poliţiştii au descoperit la domiciliul acestuia o legitimaţie falsă de poliţist, cu care se legitima ca angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş – Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

În cursul acestei zile, 25 mai 2023, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş – Biroul Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale au efectuat o percheziţie, în Târgu-Mureş, la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, bănuit că şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. În fapt, în baza activităţilor investigative derulate şi a informaţiilor obţinute, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, la data de 27 aprilie a.c., cu privire la faptul că cel în cauză şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă, cu care s-ar fi recomandat mai multor persoane din municipiul Târgu-Mureş ca fiind poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul pentru Acţiuni Speciale. De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta şi-ar fi confecţionat singur legitimaţia şi s-ar fi recomandat a fi poliţist începând cu anul 2022“, informează IPJ Mureş.

Bărbat reţinut după ce a pretins că este poliţist. În timpul percheziţiei, poliţiştii au descoperit şi ridicat legitimaţia în cauză, bărbatul fiind condus la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ‘fals material în înscrisuri oficiale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button