Delicte

Bărbat prins cu droguri într-un fast-food din Centrul Vechi al Brașovului

Un bărbat a fost prins în Centrul Vechi al Brașovului cu substanțe ce ar fi interzise.

„Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov au întocmit actele premergătoare pentru deținere de substanțe susceptibil a fi interzise unui bărbat care prezenta un comportament suspect, prezent în centrul Brașovului”, au informat, luni – 26 februarie, reprezentanții GJMBv, pe contul de Facebook.


„Un apel 112 anunța faptul că o persoană cu un comportament ciudat încearcă să vândă substanțe interzise pe o stradă din zona centrală a Brașovului. Jandarmii din Gruparea Mobilă au periat zona indicată și în incinta unui restaurant de tip fast-food de pe strada Republicii au găsit o persoana de sex masculin care corespundea semnalmentelor furnizate și care se afla într-o stare euforică. Asupra acesteia au fost găsite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
Persoana a fost condusă la secția de poliție unde au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală”, a detaliat plutonier Cojocaru Alexandra – purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button