Delicte

Bărbat înșelat cu 210.000 lei la cumpărarea unui teren

Un bărbat ar fi fost înșelat cu 210.000 lei la cumpărarea unui teren.

Polițiști Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat ieri două percheziții domiciliare, în municipiile Constanța și Brăila, în acest dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals în declarații și complicitate la înșelăciune.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 4 octombrie 2023, o femeie și un bărbat ar fi indus în eroare un cumpărător, cu ocazia încheierii unei procuri notariale care ar fi atestat faptul că femeia ar fi proprietara unui teren aflat în județul Buzău, pe  care urma să-l vândă persoanei vătămate.


În realitate, terenul respectiv nu s-ar mai fi aflat în proprietatea femeii, aceasta fiind executată silit în anul 2014.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 210.000 de lei, sumă reprezentând prețul terenului,  pe care cumpărătorul l-ar fi achitat anterior încheierii contractului de vânzare – cumpărare”, a informat Poliția Română.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie, două laptopuri și cinci telefoane mobile.
Totodată, în cauză au fost puse în executare două mandate de aducere.
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Constanța, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și cel al polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button