Delicte

Bărbat de 73 de ani, prins cu permis de conducere fals, în județul Brașov

Un bărbat de 73 de ani a fost prins cu permis de conducere fals, în județul Brașov. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cristian efectuează acte de urmărire penală.

„La data de 15 mai 2023, în jurul orei 19.00, în cadrul unui control efectuat de către polițiști, pe raza comunei Cristian, din județul Brașov, a fost oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 73 de ani, care a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de statul italian.
În cadrul verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că permisul de conducere înmânat de conducătorul auto nu prezintă elementele de securitate, iar în bazele de date acesta nu are corespondent. De asemenea, în evidențele naționale, bărbatul ar fi fost deținător de permis de conducere, însă acesta i-a fost anulat”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


„Pentru cele constatate în timpul controlului, polițiștii au întocmit un dosar penal în care urmează a se clarifica toate aspectele cercetate.
Investigațiile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care, la finalizarea anchetei, va dispune măsurile legale”
, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button