Delicte

Bărbat arestat după două tâlhării comise într-o singură zi, în județul Brașov

Un bărbat a fost arestat preventiv după două tâlhării comise în data de 1 decembrie, în județul Brașov. Bărbatul de 30 de ani a tâlhărit două vârstnice din Făgăraș. Victimele au sesizat Poliția, iar suspectul a fost identificat în aceeași zi. Ieri s-a dispus arestarea sa preventivă.

„La data de 01.12.2022, polițiștii făgărășeni au fost sesizați de o persoană, în vârstă de 68 de ani, care reclama faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă, din municipiul Făgăraș, un bărbat i-ar fi smuls geanta de pe umăr, în care ar fi avut bunuri și o sumă de bani. În timpul desfășurării investigațiilor polițienești de identificare a autorului, la sediul Poliției Municipiului Făgăraș s-a primit un nou apel, care semnala producerea unei fapte similare asupra unei alte persoane, de 80 de ani, căreia, de asemenea, i-a fost smulsă geanta cu bunuri de către un bărbat”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

La scurt timp după sesizări, polițiștii l-au identificat pe suspect.

Suspectul celor două tâlhării nu are domiciliu în România

Potrivit Poliției, suspectul nu are domiciliu în România. El a recunoscut comiterea faptelor. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Inițial a fost reținut, apoi a fost arestat preventiv.

„Polițiștii au efectuat cercetări și, la scurt timp, l-au identificat pe autorul celor două fapte, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 30 de ani, fără domiciliu în România, care, și-a recunoscut faptele comise în timpul audierilor (…).
Judecătoria Făgăraș, în data de 02.12.2022, a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile față de autor, acesta fiind introdus de polțiști în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Brasov”, a explicat sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare