Delicte

Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat soția medic rezident

Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat soția medic rezident

Un bărbat din Suceava care și-a înjunghiat de mai multe ori soția, medic rezident, în fața celor doi copii ai lor, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile pentru tentativă de omor, relatează Monitorul de Suceava.

Măsura a fost dispusă de Tribunalul Suceava, dar poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava. Iniţial, bărbatul a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de violenţă în familie, sub formă de loviri sau alte violenţe, ulterior, legiştii au stabilit că viaţa femeii a fost pusă în primejdie.

În aceste condiţii, s-a schimbat încadrarea juridică, iar ancheta a fost preluată de un procuror criminalist pentru infracţiunea de tentativă de omor. Potrivit sursei citate, femeia de 33 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de către soţul cu care se află în procedură de divorţ.

Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat soția medic rezident. Atacul a avut loc când femeia se pregătea să iasă din apartament, alături de cei doi copii, unul de 3 ani şi altul de un an şi patru luni.

M-a împins în casă, am ţipat foarte tare, atunci m-a lovit cu acel briceag. Cu mâna am reuşit să smulg cuţitul în timp ce el era urcat cu genunchii pe mine. Băiatul cel mare a rămas în casa scării. Băiatul ţipa foarte tare pe casa scării, el a ieşit şi l-a tras în casă, atunci am reuşit să sun la 112”, a povestit victima.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button