Delicte

Autoturismul unui brașovean, „atacat” pentru o bicicletă

Autoturismul unui brașovean, „atacat” pentru o bicicletă…

Ușa din spate a unui autoturism a fost îndoită de o persoană necunoscută, care a intenționat să fure o bicicletă din interior. Proprietarul susține că făptașul a fost surprins de camere de supraveghere. Tentativa de furt a avut loc într-un cartier din Brașov.


„Vin si eu cu postarea asta numai așa, sa va informez ca avem prin zona Bartolomeu-Tractoru un soarec caruia ii este foame si ce s-a gandit el? A vazut bicicleta in masina (sigur o urmareste de mai mult timp)  DACA VEZI ASTA sa stii ca ti-ai lasat amprentele ca ultimul dobitoc pe masina si ai mai fost si filmat de camerele de supraveghere cum tragi de masini. TOT O sa dau de tine si o sa te indoi cum ai indoit tu usa aia!”, a scris proprietarul mașinii, pe rețelele de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
John
12 zile în urmă

Proprietarul masinii – un fel de Liam Neeson de Brasov… “TOT O sa dau de tine si o sa te indoi cum ai indoit tu usa aia!”

Back to top button