Delicte

Atras de prostituate din zona Gării Brașov, a fost tâlhărit de 76.000 de euro și de bijuterii din aur (video)

Atras de prostituate din zona Gării Brașov, un bărbat a fost tâlhărit de 76.000 de euro și de bijuterii din aur. Anchetatorii au reușit să le identifice pe suspecte și să recupereze o parte din prejudiciu.

„La data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla împreună cu două femei pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov, acestea i-ar fi sustras suma de aproximativ 76.000 de euro și bijuterii din aur.


Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au clarificat împrejurările descrise în sesizare și au stabilit faptul că, la data menționată, în timp ce se afla în zona Gării, persoana vătămată ar fi fost abordată de două femei, care i-ar fi propus să întrețină relații sexuale. Întrucât a acceptat propunerea, bărbatul s-ar fi deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Brașov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconștiență. 


După ce și-ar fi revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta, lipsea suma de 76.000 de euro, precum și faptul că îi lipsesc bijuteriile din aur, respectiv un lanț cu medalion, brățară și inel”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


„De la momentul sesizării, polițiștii au desfășurat activități operative de investigare, inițial pentru stabilirea identității persoanelor bănuite și ulterior, prin efortul comun depus de către polițiști și procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Brașov, pentru documentarea activității infracționale, depistarea femeilor și pentru recuperarea prejudiciului.


Astfel, la data de 05 decembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov, Serviciul Criminalistic Brașov, Secția 1 Rurală Feldioara și Postul de Poliție Dobârlău din cadrul I.P.J. Covasna, polițistii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor două femei, ocazie cu care au fost descoperite mai multe bunuri și bijuterii, precum și suma de aproximativ 3.000 de euro”, a mai informat sursa citată.


În urma perchezițiilor a fost depistată una dintre femeile bănuite de comiterea faptei, în vârstă de 43 de ani. A doua femeie, în vârstă de 20 de ani, a fost depistată ulterior, pe raza municipiului Toplița. Ea a fost prinsă în urma unui complex de activități desfășurate cu implicarea efectivă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și cu sprijinul Poliției Municipiului Toplița. Cu această ocazie, asupra tinerei a fost găsită suma de aproximativ 51.000 euro.


După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea femeilor și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă al I.P.J. Braşov pentru o perioadă de 24 de ore.


Activitatea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J Covasna – Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigații Criminale și B.O.S. Brașov.
În cauză, cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt calificat, activități aflate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Atras de prostituate din zona Gării Brașov, a fost tâlhărit de 76.000 de euro și de bijuterii d… […]

Willy
2 luni în urmă

Bravo politia. Dar cu o floare nu se face primavara.

cornel
Răspunde la  Willy
2 luni în urmă

willy e bulangiu

cornel
Răspunde la  cornel
2 luni în urmă

micutul willy e bulangiu.Florarul.

cordel
Răspunde la  cornel
2 luni în urmă

bai bulangiule,cine esti?

Back to top button