Delicte

Arestați preventiv pentru trafic de droguri, în Brașov. Anchetă coordonată de DIICOT

Arestați preventiv pentru trafic de droguri, în Brașov…

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Brașov au dispus ieri reținerea a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc. Ulterior, cei doi au fost arestați preventiv.

Din actele de urmărire penală a rezultat că, în perioada ianuarie-martie aceștia au intermediat și vândut direct diferite cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (MDMA), către consumatori de pe raza județului Brașov.


Pe parcursul perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantități de droguri de risc (canabis), porționate și ambalate în scopul comercializării, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.
În cursul aceleași zile,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați,  pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov
“, a informat DIICOT.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Brașov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare