Delicte

Arestați preventiv, la Brașov, pentru trafic de droguri

Doi bărbați au fost arestați preventiv ieri seară, la Brașov, pentru trafic de droguri. Mandatele au fost emise de Tribunalul Brașov. Cei doi sunt cercetați în același dosar penal, instrumentat de DIICOT Brașov. Instanța a emis mandate valabile 30 de zile, respectiv până pe 6 noiembrie 2022, inclusiv.

Potrivit datelor de pe site-ul instanței, unul dintre bărbați a formulat contestație. Aceasta va fi soluționată de Curtea de Apel Brașov. Bărbatul nu este cunoscut cu antecedente penale, spre deosebire de celălalt inculpat.

Iată decizia de ieri seară a Tribunalului Brașov:

„În baza art. 226 al. 1 C.proc.pen rap. la art. 223 al. 2 C.proc.pen şi art. 202 al. 1, 4 lit. e C.proc.pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte De Casaţie Şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Braşov şi dispune arestarea preventiva a inculpaţilor:

  1. SÂRGHI MARIUS, cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc (…) şi
  2. IUŞAN ANDREI-MAURO, necunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de droguri de risc” (…) (3 acte materiale). pentru 30 de zile, începând cu data de 08.10.2022 şi până la data de 06.11.2022 inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. În baza art. 275 al. 3 Cpp cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu în cuantum de 680 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Braşov. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu, astăzi, 08.10.2022, ora 18:50”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button