Delicte

Arest la domiciliu pentru poliţiştii de la Permise Covasna anchetaţi de DNA Braşov pentru fapte de corupţie

Amintim că unul dintre inculpaţi este acuzat inclusiv de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual

 
Cei doi poliţişti din judeţul Covasna care au fost reţinuţi joia trecută pentru fapte de corupţie, fiind anchetaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie Braşov, au fost scoşi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu, ieri, la decizia Curţii de Apel Braşov.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Covasna aprobase arestarea preventivă a inculpaţilor Anton Costel Adrian şi Filip Ilie Cristian, dar cei doi au contestat decizia, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Braşov. Aici, contestaţiile au fost admise, iar măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu cea a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 25 de zile (începând din 14 iunie până pe 8 iulie), conform soluţiei afişate de Curtea de Apel Braşov
 
Pe durata arestului la domiciliu, Anton Costel Adrian va sta în arest la domiciliu în sat Bistriţa, judeţul Neamţ, iar Filip Ilie Cristian în Piatra Neamţ, judeţul Neamţ.
 
Pe durata arestului la domiciliu, inculpaţii au următoarele obligaţii: 
a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; 
b) să nu comunice între ei, precum şi cu coinculpaţii, suspecţii, martorii denunţători, martorii din cauză. 
 
Amintim că Ilie Cristian Filip, comisar de poliție în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț, detaşat la SPCRPCÎV Covasna este acuzat de luare de mită (2 fapte) şi complicitate la această infracţiune (3 fapte), iar Costel Adrian Anton, agent principal de poliție la SPCRPCÎV Covasna este acuzat de luare de mită (14 fapte) şi folosire abuzivă a funcției în scop sexual. În acelaşi dosar a fost reţinut şi un instructor auto, Gabor Koter, pentru complicitate la luare de mită și trafic de influență. 
 
CITIŢI ŞI:
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare