Delicte

ANI are suspiciuni cu privire la averea familiei inspectorului șef al Gărzii Forestiere Brașov, Mihalte Sandu-Ioan

ANI are suspiciuni cu privire la averea familiei inspectorului șef al Gărzii Forestiere Brașov (fost șef al Ocolului Silvic Bucegi – Piatra Craiului Ciucaș R.A.), Mihalte Sandu -Ioan. Conform unui comunicat, s-au constatat diferențe nejustificate între avere și venituri. Diferența ar fi de 68.000 de euro.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 68.000 Euro între averea dobândită și veniturile realizate de către MIHALTE SANDU – IOAN, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției de conducere de Șef al Ocolului Silvic Bucegi – Piatra Craiului Ciucaș R.A.”, se arată în comunicatul remis astăzi.
ANI a sesizat Curtea de Apel Brașov, pentru verificări.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Brașov, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MIHALTE SANDU – IOAN, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției”, au adăugat reprezentanții ANI.

ANI a sesizat și Agenția Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov. ANAF a fost sesizat „în vederea stabilirii obligațiilor fiscale ale societății comerciale al cărei asociat unic și administrator este soția persoanei evaluate, cu privire la operațiunile de creditare a societății de către soția persoanei evaluate în valoare de 271.555 Lei, respectiv restituirea împrumuturilor către aceasta în sumă de 545.868 lei”.

Comunicatul poate fi găsit aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ANI are suspiciuni cu privire la averea familiei inspectorului șef al Gărzii Forestiere Brașov, M… […]

Barbu Gh.
1 an în urmă

Numai „suspiciuni”?

Back to top button