Delicte

Anchetă româno-austriacă, într-un caz de omor

Anchetă româno-austriacă, într-un caz de omor…

Poliția Română, împreună cu autoritățile din Austria, desfășoară activități într-un caz privind săvârșirea infracțiunii de omor, faptă comisă pe teritoriul Austriei.


„Din cercetări a reieșit că, în intervalul 1 – 2 octombrie 2019, între orele 19.20 – 08.35, în Austria, mai multe persoane ar fi pătruns în locuința unui bărbat, pe care l-ar fi tâlhărit și i-ar fi aplicat lovituri cauzatoare de moarte, ulterior urmele fiind acoperite cu spumă de la stingătoarele de incendiu aflate în imobil.
În urma activităților desfășurate de către autorități, au rezultat indicii că persoanele responsabile ar avea legături cu țara noastră”
, au informat reprezentanții Poliției Române.


Astfel, polițiștii români au efectuat mai multe verificări și investigații, fiind audiate mai multe persoane. La activități au participat și polițiști din Austria, însoțiți de atașatul pentru afaceri interne al Ambasadei Austriei la București.


Până în prezent, persoanele responsabile nu au fost identificate, iar cetățenii care pot oferi informaţii care să ajute la soluționarea cazului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button