Coronavirus

Testul pentru Covid-19 dă ERORI de multe ori! – SUSȚINE un medic cunoscut: „Este HAOS”!!!

 

Într-o intervenție avută la Antena 3, medicul ieșean Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD, a declarat privitor la situația generată de decizia CCR (CORONAVIRUS ROMÂNIA. Asimptomatici părăsesc spitalele! NU se mai respectă carantina și izolarea! Situație PERICULOASĂ… ): „Este haos și prea puțină știință în conducerea acestei pandemii, măsurile trebuie să fie proporționale și dublate de știință. Eu spun de la început că trebuie o nouă strategie. Trei lucruri esențiale: testare extinsă, izolare, nu internare a celor asimptomatici (în primul rând, se cheamă purtători sănătoși. Acum au devenit oameni care sunt internați cu forța, noi nu putem fi transformați în miliție și există o lege a drepturilor pacienților care spune că pacientul are dreptul să refuze internarea). Au fost foarte mulți pacienți asimptomatici, cu așa-zisul PCR pozitiv, și v-am zis că nu este un test absolut, ci dă foarte multe erori. Au fost internați inclusiv colegi de-ai mei, iar testările în dinamică au arătat că nu erau infectați, nu aveau virusul și au fost internați alături de alți pacienți care aveau coronavirus. Din punctul meu de vedere, acest lucru este un malpraxis evident, iar cei care au greșit trebuie să plătească”.

Ciuhodaru a mai spus că, din cele relatate de el mai sus, oamenii și-au pierdut încrederea în autoritățile statului, precizând că, din cauza „priorității Covid-19”, se încalcă și drepturile pacienților cronici, care se văd în imposibilitatea de a se trata. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button