Coronavirus

Noi restricții pe stadioane. Accesul e permis doar….

 

Noile măsuri adoptate de guvern vor fi aplicate și în contextul organizării competițiilor sportive. Printre acestea se numără limitarea accesului la maximum 50% din capacitate pe stadioane, pentru intervalul orar 05:00 – 22:00. Măsura rămâne în vigoare cât timp incidența este sub 1 caz la 1.000 de locuitori, iar dacă se va trece peste această valoare, capacitatea va fi limitată și mai mult, la doar 30% din capacitatea arenelor.
Astfel, pe stadioane va fi interzis accesul persoanelor nevaccinate, netestate sau netrecute prin boală în ultimele șase luni de zile. Mai exact, la competițiile sportive au voie doar:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button