Coronavirus

CORONAVIRUS. Prea puține cazuri pentru raportare

  • coronavirus2.png

Autorităţile sanitare au decis să schimbe modul de abordare şi, după mai bine de doi ani de rapoarte zilnice (ba, la început, de mai multe ori pe zi) privind situaţia evoluţiei îmbolnăvirilor şi deceselor COVID, acum vor mai da numai o comunicare săptămânală, asemenea celei pentru afecțiunile respiratorii de sezon rece (gripă, pneumonie, infecții acute ale căilor respiratorii superioare –IACRS). Aceasta va transmisă în fiecare zi de luni.
Potrivit raportului de ieri, pentru perioada 6-12 iunie, în România au fost înregistrate 2.112 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), bilanţul infectărilor ajungând la 2.912.878 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. În unităţile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 în prezent este de 420. De asemenea, la ATI, sunt internate 51 persoane. Din totalul pacienţilor internaţi în prezent, 48 sunt minori. Până astăzi, 65.714 persoane diagnosticate cu infecţie cu Sars-CoV-2 au decedat.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare