Coronavirus

CORONAVIRUS BRAȘOV. LA ZI. A scăzut numărul pacienților din spitale!…

 
Instituția Prefectului a informat că, potrivit datelor centralizate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică privind Covid-19 în județul Brașov se prezintă astfel:
 
■ 2.475 pacienți declarați vindecați
 
■ 405 pacienți internați în spitale
 
■ 557 persoane cu test pozitiv aflate la domicilii, care au consimțit să se izoleze
 
■ 634 persoane aflate în carantină la domiciliu
 
■ 0 persoane aflate în carantină instituționalizată
 
■ 125 persoane decedate
 
„Amintim că este în vigoare Hotărârea nr.18/29.07.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, prin care se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiționale, bâlciuri etc. de pe teritoriul județului Brașov. De asemenea, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane, pe raza județului Brașov, desfășurate atât în interior, cât și în exterior, precum și pe toate arterele pietonale intens frecventate și în alte zone aglomerate.
 
Având în vedere evoluția cazurilor de Covid-19 în județul Brașov, Instituția Prefectului solicită cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală, măsuri care sunt necesare pentru a proteja sănătatea tuturor”, s-a mai specificat în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button