Coronavirus

BRAȘOV. Membrii Consiliului de Administrație RATBV, decizie privind indemnizațiile lor

 

Pe perioada stării de urgență, membrii Consiliului de Administrație (CA) al RATBV S.A. vor renunța la 50% din cuantumul indemnizațiilor brute lunare. Cealaltă jumătate, respectiv 1.000 de lei de persoană, va fi donată sub formă de pachete pentru persoanele nevoiașe, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Brașov, conform purtătorului de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

„În ceea ce privește activitatea CA RATBV S.A., aceasta se desfășoară normal, de la momentul declarării stării de urgență pe teritoriul României desfășurându-se trei ședințe, în sistem de videoconferință, unii dintre membrii la sediu, iar alții la distanță, prima ședință pe Skype, iar următoarele două pe platforma Zoom, cu prezență de 100%”, a precizat reprezentantul RATBV.

Săptămâna trecută, primarul George Scripcaru a avut discuții cu reprezentanții societăților în care Municipiul Brașov este acționar sau deține părți sociale (SC Compania APA SA, SC RATBV SA, SC RIAL SRL n.n.) și cu cei de la Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, pentru a se lua măsuri de reducere a cheltuielilor salariale.

CITIȚI ȘI:

CORONAVIRUS. BRAȘOV. Ce măsuri s-au dispus în cazul angajaților de la societățile unde Primăria este acționar


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button