Coronavirus

BRAȘOV. Ce a spus dr. Cristina Vecerdi despre VACCINARE?!…

 

Dr. Cristina Vecerdi, fost șef la UPU – actualmente deputat PNL de Brașov, a precizat pe tema campaniei de vaccinare din țară că „Guvernul a asigurat toate dozele necesare pentru vaccinarea a peste 10 milioane de români până în septembrie și a simplificat la maximum procedura. Românii au cel mai facil acces la vaccin dintre cetățenii UE. De altfel, numeroși români din diaspora vin în România să se vaccineze deoarece în țările de rezidență accesul la vaccin este mult mai dificil”.

În continuare, pe contul său de Facebook, ea a punctat: „De acum este nevoie de implicarea autorităților locale, mai ales în mediul rural și orașele mici, și a liderilor de opinie din aceste localități – medici de familie, profesori, preoți etc… Aleșii locali și vectorii de imagine din comune și orașe pot aduce campania de vaccinare cât mai aproape de oameni, îi pot convinge că vaccinarea este singura soluție să ne întoarcem la normalitate și să eliminăm în viitor orice posibilă revenire a pandemiei. Guvernul va susține constituirea și dislocarea în rural a unor echipe din centrele de vaccinare organizate în mediul urban (cu precădere din centrele cu activitate/rată redusă de vaccinare)”.

„Cu toții am văzut succesul vaccinării în marile aglomerații urbane, care a redus drastic numărul noilor infectări, a diminuat presiunea pe sistemul medical și ne-a permis să relaxăm restricțiile. Dorim să eliminăm definitiv orice fel de restricții și pentru aceasta este necesar ca ritmul vaccinării să continue, deoarece pandemia nu a fost eradicată”, a completat dr. Vecerdi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button