Comunitate on-line

Transilvania, reprezentată printr-o imagine din Piața Sfatului, în fruntea clasamentului celor mai frumoase regiuni

 

Transilvania conduce detașat clasamentul celor mai frumoase regiuni pe care ai face bine să le vizitezi anul acesta.

Topul, în care Transilvania este reprezentată printr-o fotografie făcută în Piața Sfatului din Brașov, cuprinde zece regiuni din diverse colțuri ale lumii și a fost alcătuit de unul dintre cele mai apreciate site-uri de turism din lume, lonelyplanet.com, în colaborare cu Turkish Airlines.

Cele zece regiuni în fruntea cărora se află Transilvania sunt: West Iceland din Islanda, Valle de Vinales din Cuba, Friuli’s Wine Region din Italia, Waiheke Island din Noua Zeelenda, Auvergne Region din Franța, Hawaii din Statele Unite ale Americii, Bavaria din Germania, Costa Verde din Brazilia și St. Helena, una dintre insulele Marii Britanii.

De asemenea, cele două mari companii, fruntașe în domeniul turismului, au realizat și alte două clasamente: cel mai frumos oraș și cea mai frumoasă țară.

Astfel, topul celor mai frumoase țări din lume este condus de Botswana, iar în clasamentul orașelor conduce detașat stațiunea Kotor din Muntenegru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button