Politic

Ciolacu, atac la adresa primarului Allen Coliban

Ciolacu, atac la adresa primarului Allen Coliban. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac violent la adresa primarilor USR din Brașov, Timișoara și Sectorul 1, susținând că „nimic nu au făcut”. Atacurile au fost lansate la postul România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.
„Administrația nu este pentru oricine. I-am văzut eu pe oamenii ăștia noi din politică. L-am văzut pe ăla de la Brașov cu Curtea de Conturi și pe ăla de la Timișoara… nimic n-au făcut. Oamenii aceștia nu fac față la această funcție. Să ieșim acum să vedem prin București, nici conductele nu le-a făcut, șobolani, mizerie peste tot…”, a susținut Ciolacu.
Ciolacu, atac la adresa primarului Allen Coliban. Primarii la care se referă Ciolacu sunt Allen Coliban, Dominic Fritz și Clotilde Armand.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei


Ciolacu a ținut să dea asigurări că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei.
„Am văzut și eu așa zisele breaking-uri, ba că dispar Grindeanu și Firea din Guvern, ba că eu candidez la Primărie… Cum să sugerezi că eu mă cert cu oamenii care conduc PSD-ul…V orbim de primul cerc aflat la conducerea PSD, eu, Grindeanu, Firea și Paul Stănescu. Păi mă cert eu cu ei? Nu mă cert, domnule, cu nimeni. Singurul candidat al PSD pentru Primăria Capitalei este și rămâne Gabriela Firea”, a subliniat Marcel Ciolacu.
Șeful PSD l-a luat în vizor și pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.
Mergem să vedem ce a făcut Nicușor Dan din București? E vreun om, vreun dezvoltator în orașul asta care nu își face cruce să scape o dată de el? E cineva care să îl laude? A făcut ceva Nicușor asta în București? Nu ai apă caldă, nu ai apă rece, nu știu cu ce mafie se bate, se mai bate și aia de la 1 cu mafia nu știu care a gunoaielor și e plin de șobolani, de gunoaie. Domnul Nicușor Dan poate să fie un om inteligent și am înțeles că e un om foarte inteligent, dar administrația nu e la îndemțna oricui, nu e o meserie ușoară”, a spus Ciolacu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Guzganul ăsta să-și vadă de certificatul lui de ,,,revoluționar”!

jonelul
1 an în urmă

sper sa nu ajunga premier aceasta boraciune !

Willy
1 an în urmă

S-a gasit sluga lui Dragnea, vaslasul boschetar sa isi dea cu presupusul despre premarele nostru care este. Sper ca boschetul ala a luat pozitia de drepti si a facut dus inainte sa se exprime legat de Brasov. Bai nene, ce… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Era sa uit. Pentru tot raul facut in aceste doua mandate, un singur lucru imi doresc, sa ajunga joianis acolo unde ii este locul: la parnaie. Si el si rapitoarea.

Vasile
1 an în urmă

si nu are dreptate? Nu ne place partidul lui, dar aici a cam pus degetul pe rana … nu prea se vede ce s-a facut. Bine … postarile pe facebook nu se pun.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare