Sport

La 100 de secunde de un start perfect

La 100 de secunde de un start perfect. Seria ACSH Gheorgheni – Corona Braşov, din semifinalele Erste Liga, a debutat aseară în Harghita.

„Lupii” au fost la 100 de secunde de victorie, dar pe final norocul a fost de partea gazdelor. Până în minutul 59, Corona a făcut un meci perfect. Patrik Polc a apărat incredibil, apărarea a rezistat excelent, deşi harghitenii au pus presiune. În prima perioadă a fost asediu la poarta braşoveană. Dar „lupii” şi-au păstrat calmul şi au rezistat, Polc având din nou o prestaţie excelentă.

La 100 de secunde de un start perfect. După primele 20 de minute a fost 0-0. Disputa s-a echilibrat din repriza a doua, iar „lupii” au avut şansele lor importante, blocate de un alt portar excelent, Rasmus Rinne. Corona a dat lovitura în mintul 36, când Balazs Gajdo a marcat pentru 0-1. Repriza a treia a curs lejer pentru echipa lui Dave MacQueen, care a avut din nou câteva şanse bune de a „închide” meciul. Până la urmă, cu 102 secunde înainte de finalul timpului regulamentar, norocul a fost de partea harghitenilor. Orban s-a trezit cu pucul între cercuri şi l-a învins pe Polc pentru 1-1. Repriza de prelungiri a fost scurtă, Sylvestre marcând golul vicotriei gazdelor, după doar 29 de secunde.

Astfel, ACSH Gheorgheni s-a impus cu 2-1 (d. prel.) în prima partidă şi conduce cu 1-0 în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 meciuri.

Disputa a doua va avea loc diseară, tot la Ghrogheni, după care seria se va muta la Braşov pentru două partide, pe 9 şi 10 martie.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] a câştigat la Gheorgheni. După ce au fost la 100 de secunde de victorie în primul meci, pe care l-au pierdut până la urmă în prelungiri, „lupii” aveau mare nevoie de un succes […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button