Expres

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează rapid

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează rapid. Actorul Bruce Willis, 67 de ani, suferă de afazie, o boală care îi afectează abilităţile cognitive. Familia se bucură de momentele petrecute împreună, pentru că ar putea fi ultimele, spune o persoană apropiată.

„Ei preţuiesc fiecare clipă”, a declarat sursa pentru tabloidul american Radar Online
„Bruce nu poate spune mare lucru. Și nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă a progresat. Îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, spune acest apropiat al familiei. Dar precizează că fiicele lui speră la un „miracol de Crăciun”.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează rapid. Actorul a anunţat în martie că a fost nevoit să pună capăt carierei.

Vrem să vă anunţăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate şi a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, a anunţat fiica sa Rumer Willis, pe Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

O fi incercat cu doze? Alea vindeca tot. De la galcii care-i au bebelusii si terminand cu gravele probleme ale cordului si inimii, dupa cum ne explica marele ”profesionist” ghita rujatul. Tartorul waxului. Cum care ghita? Ala care indemna prostimea… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare