Fără pomana porcului la pensiuni, de sărbători
Fără pomana porcului la pensiuni
Proprietarii de pensiuni se pregătesc, deja, pentru Crăciun și Revelion. De pildă, în județul Covasna, pensiunile afiliate ANTREC sunt, în prezent, rezervate în proporție de 85% cu ocazia Crăciunului. Față de anul trecut, prețurile sunt mai mari cu aproximativ 25%, din cauza scumpirilor la utilități. Potrivit We Radio, mai mulți proprietari de pensiuni au spus că vor scoate din meniu, anul acesta, pomana porcului. Asta din cauză că s-a scumpit carnea de porc și ies în pierdere.
În Covasna, la mare căutare sunt pensiunile care oferă servicii wellness. Mai toate pensiunile au, însă, ciubăr cu apă caldă.
Vicepreședintele ANTREC Covasna, Daragus Attila, a declarat pentru sursa citată:
„La capitolul rezervări pentru Crăciun stăm bine, gradul de ocupare e de cam 85%. Pentru Revelion mai sunt locuri, suntem pe la 55%. Mulți au scos porcul viu din meniu, pentru că de Revelion era pomana porcului, se făcea foc de tabără, era vin fiert, dar s-a scumpit foarte mult porcul viu. În rest, vom avea cam aceleași oferte. S-au scumpit puțin și prețurile, cam cu 25%, din cauza facturilor. Cel mai scump este pachetul all-inclusive de 4 zile și 3 nopți, cu noaptea de Revelion inclusă și carnavalul, costă vreo 2.000 de lei, iar cel mai ieftin pachet pornește de la 450 de lei. Unii vor aduce DJ, dar la prețul de 2.000 de lei va fi și muzică live, normal, dar și pomana porcului”.
Fără pomana porcului la pensiuni
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Dar nu mai bine ii ocolim o perioada? Ca, din ce se vede, astia taie din ce in ce mai mult de pe liste, doar la preturi nu taie. LE UMFLĂ, CHIAR. PUTEM STA SI ACASA. Cum ne-au tinut inchisi… Citeşte mai mult »