112

Update. Tren deraiat la Brașov

Tren deraiat la Brașov

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în cartierul Dârste.

Trenul care a deraiat era operat de firma privată GFR, așa cum a informat Club Feroviar.

Potrivit sursei citate, cauzele accidentului nu sunt, deocamdată, cunoscute.

Update.

„Luni, în jurul orei 17.15, în stația Dârste, la manevra de introducere a șase vagoane pe linia industrială Lukoil, locomotiva de manevră a GFR a depășit semnalul și a deraiat. Incidentul este anchetat la nivelul SRCF Brașov. Operatorul feroviar privat acționează deja, în regie proprie, în zona deraierii, pentru repunerea materialul rulant pe șină. Până la această oră nu a solicitat intervenția sau suportul tehnic al Regionalei CF Brașov. Traficul feroviar în statia Dârste nu este afectat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Tren deraiat la Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Dacă nu iau foc, deraiază. Ne-am obișnuit. Dar nu-i nici-o problemă, nu avem bani de infrastructură, avem doar pentru bugetari, speciale și sporuri de lucovid.

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Apreciez promptitudinea ziarului. Multumesc, nu stiam de ce intarzie clientii. O sa fiu cam aglomerata, azi. Ce sa fac, asta e, mai astept in frig, nu pot rata bonurile astea de masa.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare