112

Județul BRAȘOV. Apel de urgență, azi-noapte, după încălcarea unui ordin de protecție

  • 112_13.jpg
 

Polițiștii din Săcele i-au deschis dosar penal unui bărbat din localitate, după ce a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție obținut de soția sa.

„În fapt, la data de 10 martie 2022, în jurul orei 00.15, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că soțul său i-ar adresa amenințări cu acte de violență. Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis ordin de protecție, acesta având obligația de a respecta o serie de interdicții, s-ar fi deplasat în scara imobilulului unde domiciliază soția sa și i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență, încălcând totodată măsurile dispuse prin ordinul de protecție”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button