Politic

BRAȘOV. „Cine plătește pentru aceste greșeli, domnule primar? Cine a mințit în cazul RIAL?”. Lucian Pătrașcu l-a luat din nou în vizor pe Allen Coliban…

  • allen-coliban_4.jpeg
  • lucian-patrascu_3.jpg
 
Lucian Pătrașcu (foto 2), subprefectul PSD al Brașovului, l-a luat din nou în colimator pe primarul Allen Coliban (USR – foto 1), de această dată acuzându-l de management defectuos în cazul RIAL…
 
Fost consilier local, Lucian Patrascu a comentat: „Cine plătește pentru aceste greșeli, domnule primar? Cine a mințit în cazul RIAL? Fostul director a câștigat la Curtea de Arbitraj și va trebui să primească despăgubiri. Cine va plăti pentru managementul defectuos al administrației USR?
 
Domnule Allen Coliban, ați mințit în legătură cu situația de la Societatea RIAL Brașov. Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Brașov i-a dat dreptate fostului director Doru Constantin în disputa cu RIAL. Mai mult, obligă societatea să-i achite remunerația fixă cuvenită până la sfârșitul mandatului, adică undeva la peste 9 luni, de la data încetării contractului. Decizia este definitivă și obligatorie.
 
Domnule primar, explicați-le acum brașovenilor pe Facebook cum din bani publici se vor plăti salarii unui director care a fost dat afară ilegal. Totul din cauza incompetenței administrative. Ați adus un apropiat USR și l-ați instalat director general, acuzându-l pe fostul că a prejudiciat societatea. Mai mult decât atât, ați mai înființat un post de director adjunct, iar în schimb ați dat afară mai mulți muncitori. Totodată, Consiliul Local a dublat salariul directorului general și, de asemenea, a majorat capitalul social anul trecut cu suma de 9.5 milioane de lei societății. Acum, în 2022, văd că societatea figurează cu o pierdere de 5 milioane de lei. Cum explicați cheltuirea banilor? Acesta este managementul mult promis brașovenilor? Chiar vreți să îngropați de tot Societatea RIAL? Cine va plăti pentru acest management defectuos?”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button