Expres

BRAȘOV. Controale și azi-noapte, în parcarea „pentru tineri” de pe Bulevardul Gării / Șofer în vârstă de 18 ani, amendat pentru COMPORTAMENT AGRESIV

  • 20210225_212931_294989.jpg
 

Echipaje de la Secția 3 Poliție și de la Biroul Rutier Brașov au desfășurat și azi-noapte controale pe Bulevardul Gării din municipiul Brașov, fiind vizată îndeosebi o parcare din zonă (de la Sala Sporturilor), unde se adună tineri cu autoturisme.

Acțiunea de azi-noapte a avut loc în intervalul orar 22.00-01.00 și a avut ca scop verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, precum și pentru prevenirea și sancționarea faptelor antisociale.

Au fost legitimate 34 de persoane și au fost verificate 19 autovehicule.

„Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, dintre acestea o sancțiune contravențională fiind aplicată pentru nerespectarea normelor legale prevăzute de Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare și o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în valoare de 580 lei, aceasta fiind aplicată unui conducător auto, în vârstă de 18 ani, pentru manifestarea unui comportament agresiv, faptă prevăzută și sancționată în conformitate cu art. 541, alin. 1 din actul normativ anterior menționat. Totodată, în cauză a fost dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Polițiștii brașoveni au desfășurat controale în zonă și cu o noapte înainte – detalii AICI.

FOTO – ARHIVĂ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button