Politic

UPDATE. Ilie Dumitrescu vrea să fie… PRIMAR! Unde și din partea cărui partid?

  • dumitrescu.png
 

UPDATE. Ilie Dumitrescu a declarat că nu este interesat de politică și, prin urmare, cu nici un chip nu va candida la funcția de primar al Sectorului 5.

………………………………………………………………………………………………..

A început goana după candidați pentru Primăria Sectorului 5 din București! Fostul edil Cristian Piedone a ajuns la închisoare, fiind condamnat, în luna mai, la 4 ani de detenție pentru corupție.

În prezent, interimatul este asigurat de Ion Constantin Melcea și, deși nu a fost încă stabilită data alegerilor, partidele sunt în căutare de oameni cu șanse.

Pe surse s-a aflat că PNL mizează pe Ilie Dumitrescu, fost mare fotbalist și antrenor, în prezent analist la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, component al Naționalei României sfert-finalistă la World Cup 1994, în SUA, este născut și crescut în Sectorul 5 București; prin urmare, ideea de a candida ar fi primit-o cu brațele deschise.

Candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 5 este Vlad Piedone, fiul lui Cristian Piedone. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button