Politic

BRAȘOV. Primarul Coliban „pune o PRESIUNE INCREDIBILĂ pe consilierii locali”! REPLICA PSD-istului Lucian Pătrașcu…

  • coliban-patrascu.jpg
 
PSD Brașov, prin vocea subprefectului Lucian Pătrașcu – președintele organizației municipale a partidului, a reacționat la ultima mișcare a primarului Allen Coliban – USR – BRAȘOV. Primarul îi cheamă astăzi la „luptă” pe părinți și profesori pentru școala „buffer” și „Masa caldă”, precizând în social-media:
 
„Este incredibil ce se întâmplă la Brașov sub administrația USRPLUS
 
#primarulZERO Allen Coliban, din cauza incompetenței și a incapacității de a administra administra, pune o presiune incredibilă pe consilierii locali, forțându-i să voteze o procedură de achiziție prin atribuire directă de închiriere a unor spații destinate să fie săli de curs.
 
Allen Coliban și #gașcaUSRdinPrimăriaBrașov se poartă cu banii brașovenilor aflați în bugetul primăriei ca și cum ar fi banii lor de buzunar.
 
Ei vor să închirieze prin atribuire directă cu 8 euro /mp fără TVA pe lună spații destinate să fie săli de curs la care se mai adaugă și 3 euro/mp fără TVA pe lună costuri de mentenanță a acestor spații.
 
Procedura normală și larg acceptată de către majoritatea consilierilor locali ar fi organizarea transparentă a unei proceduri de licitație publică, cu date concrete, clare, și nu forțarea unei proceduri de atribuire directă.
 
#primarulZERO și #gașcaUSRdinPrimăriaBrașov nu au capacitatea managerială de a se raporta la realitate și de a face lucrurile transparent. Ei #puteau și #trebuiau#prevadă din timp că dacă anumite săli de clasă sunt în curs de renovare, e necesară o strategie de găsire din timp și a altor spații adecvate acestei activități și de pregătire a unei proceduri TRANSPARENTE de achiziție
Unde vreți să ajungem domnule primar
 
Din ce vedem cu toții, ați pregătit școlile pentru noul an, la fel cum ați pregătit și programul «cornul și laptele» anul trecut. V-ați implicat atât de mult încât elevii din municipiul Brașov au fost singurii din județ care nu au beneficiat de produse aproape un an, tocmai în aprilie au ajuns la beneficiari. Dacă tot vă pasă de elevii brașoveni, v-ați gândit măcat un pic la faptul că pentru unii copii aceste produse contau? Chiar nu vă este rușine deloc?
 
Brașovul efectiv se prăbușește administrativ din cauza managementului defectuos și dumneavoastră nici în ceasul al 12-lea nu vă puteți dezmetici”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button