112

BRAȘOV. Încă un accident pe DN 1

  • IMG-20220903-WA0001_300057.jpg
  • FB_IMG_1662213605539_300053.jpg
 

Un nou accident rutier a avut loc astăzi, pe DN 1, între municipiul Codlea și localitatea Vlădeni, din județul Brașov.

Din primele informații, două autovehicule ar fi implicate. Sensul de deplasare Sibiu – Brașov este blocat, conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Update:

„Pe DN1, la km 189 + 400 m, între municipiul Codlea și localitatea Vlădeni, din județul Brașov, un bărbat care conducea o autoutilitară a pătruns în șanțul pluvial și s-a răsturnat pe partea stângă, o porțiune din autovehicul rămânând pe partea carosabilă.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, pasager în autovehicul, o femeie, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

 

VEZI ȘI:

BRAȘOV. Accident pe DN 1


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare