Sport

FC BRAȘOV. Cine va fi portarul titular?! Variantă din Republica Moldova…

  • portar.png

Plecarea lui Laurențiu Popescu la Universitatea Craiova (UPDATE. Atacant BRAȘOVEAN la Universitatea Craiova?!… PIERDERE și pentru FC Brașov!) i-a lăsat descoperiți, cumva, pe cei de la FC Brașov pe postul de portar.

Astfel, cum doar pe Daniel Mutu se bazau „galben-negrii” (Gârniță fiind în continuare în recuperare după operația suferită), antrenorul Dan Alexa l-a adus de urgență în cantonamentul efectuat la Săcele pe goalkeeper-ul Sebastian Micu, în vârstă de 21 de ani, pe care l-a avut sub comandă în sezonul trecut la CSM Reșița, împrumutat fiind de la Rapid București.

Președintele Marin Mitran vrea să transfere, însă, un portar cu experiență din Republica Moldova, care a apărat și la prima reprezentativă, așa cum am aflat.

Ar exista posibilitatea ca moldoveanul Denis Rusu, al treilea portar la Universitatea Craiova, să fie direcționat, cu acordul antrenorului Laszlo Balint, la FC Brașov. S-a vehiculat și numele lui Nicolae Calancea, care a mai jucat în România, el împlinind în august 36 de ani. De văzut…

Altfel, la FC Brașov a sosit (și) fundașul central argentinian Juan Antonio Di Lorenzo, care în sezonul precedent a evoluat la Ierapetra, locul 10 în liga a doua greacă, evaluat pe site-urile de specialitate la suma de 100.000 de euro.

Mai știți, când cu promovarea Coronei în Liga 1, că au fost aduși, tot pe banii Municipalității – în mare parte, diverși jucători de prin America de Sud, care n-au făcut mulți purici, cum se spune, la Brașov?! Iar ecourile mult promisului audit răsună și acum prin Primărie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button