Politic

BRAȘOV. Subprefectul PSD: „Eu am sesizat, primarul a executat”!

  • petic.jpg
  • petic1.jpg
Subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale PSD Brașov, îl are în continuare în vizor pe primarul Allen Coliban.
 
În urma luării sale de cuvânt – „Primarul ZERO al Brașovului”! Orașul gropilor…, iată că s-au astupat mai multe gropi de pe carosabil.
 
Iată și reacția lui Lucian Patrascu:
 
#Eu am sesizat, #primarul a executat!
 
Mă bucur că useristul Coliban ține cont de sesizările mele. Ieri am arătat pe Facebook câteva gropi de pe arterele principale din oraș, azi, firma care se ocupă de asfaltări a mers și le-a astupat.
 
Totuși, domnule primar, să știți că nu noi cetățenii trebuie să mergem să identificăm gropile, aveți angajați la primărie, aveți contract cu o firmă! Vreți să facem noi, contribuabilii, treaba celor plătiți pentru așa ceva?
 
Sunteți de formă la primărie? Dacă nu sunteți în stare să administrați un oraș, plecați la curling, poate acolo vă pricepeți mai bine! Administrație clar că nu știți!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button