Politic

AEROPORTUL BRAȘOV. Veștea, ONORAT de APRECIERILE ministrului Cseke…

  • vesteacseke.jpg
Normal, în vizita efectuată în județul Brașov, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, a vizitat și aeroportul de la Ghimbav. Din delegație au făcut parte și persoane din conducerea administrației publice covăsnene.
 
„Le-am prezentat stadiul implementării proiectului AIBG cu tot ceea ce am făcut şi facem din anul 2016 încoace, pentru ca aeroportul să fie terminat sub aspectul construcţiei infrastructurii şi operaţionalizat din punctul de vedere al dirijării traficului şi al asigurării serviciilor de navigaţie aeriană.
 
A fost o onoare să primesc aprecierile domnului ministru pentru eforturile noastre, pentru faptul că nu ne-am temut să pornim cu resurse proprii cel mai important proiect investiţional realizat în judeţul Braşov de la Revoluţie încoace, un proiect a cărui finalizare intră în linie dreaptă.
 
Aşa cum spunea şi domnul ministru, Aeroportul Internaţional Braşov este un foarte bun exemplu de iniţiativă locală concretizată prin perseverenţă, printr-o gândire pragmatică, prin stabilirea unor obiective clare şi capacitarea tuturor instituţiilor şi factorilor de decizie de la nivel local, regional şi central în jurul unui proiect investiţional care va dezvolta nu doar judeţul Braşov, ci şi judeţele învecinate”, a relatat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, extrem de mândru de această realizare, aflată la un pas de inaugurare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button