Politic

BRAȘOV. Ultima SOLICITARE a subprefectului PSD Pătrașcu pentru primarul Coliban (USR)…

  • pozalp.jpg
Subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov, i-a solicitat, astăzi, primarului Allen Coliban (USR) să ia „măsuri ferme și imediate pe tema caniculei” – UPDATE. METEO BRAȘOV. Atenție, caniculă! Este și cod roșu în țară! / Ploi torențiale și vijelii!
 
„Din păcate, am observat cu îngrijorare faptul că din partea Primăriei Brașov acțiunile tematice pe tema prevenției caniculei, informările către populație lipsesc cu desăvârșire, exceptând o listă cu 17 farmacii. Primarul trebuie să dispună urgent ca autoritățile din subordinea lui să pună la dispoziția populației – în spațiile publice – aglomerate corturi prevăzute cu dispozitive de răcire a apei și scaune. Corturile anticaniculă ar trebui montate în parcuri, piețe agroalimentare, precum și în zonele aglomerate. Astfel putem preîntâmpina și evita anumite situații ce pot afecta oameni în vârstă cu afecțiuni medicale și copiii”, a relatat Lucian Pătrașcu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button