Expres

Doi bătrâni găsiţi morţi în casă, după mai bine de 18 luni

  • irlanda_9.jpg

Doi bătrâni au fost găsiţi fără viaţă, săptămâna aceasta, în propria casă din satul irlandez Cloneen. Potrivit poliţiei, trupurile neînsufleţite ale lui Nick Smith, în vârstă de 81 de ani, și ale lui Hilary Smith, în vârstă de 79 de ani, ar fi zăcut în locuinţă timp de 18 luni, înainte de a fi făcută descoperirea îngrozitoare.

Vecinii au anunţat autorităţile după ce au sesizat că peluza nu mai fusese îngrijită de foarte multă vreme şi nici vreun semn de la cei doi nu mai primiseră de ceva timp.
Ofițerii care conduc investigația în privinţa morţii lor misterioase sunt de părere că perechea ar fi murit încă din noiembrie 2020, relatează Irish Mirror, potrivit Daily Star. În casă nu au fost găsite semne de intrare forțată.

Nick și Hilary Smith sunt originari din Marea Britanie și le-ar fi spus apropiaţilor din zonă că se pregătesc să plece curând într-o vacanţă. Nimeni nu a mai auzit nimic de ei de atunci. Localnicii îi cunoşteau ca fiind destul de rezervaţi, nu vorbeau prea mult despre viaţa lor personală şi nu împărtăşeau detalii cu cei din jur, aşa că marea majoritate a crezut că s-au mutat pur şi simplu din zonă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button