Delicte

Șoferița care a provocat un accident cu 4 morți nu recunoaște că a fost la volan

  • soferita_7.jpg

Șoferița din Iași care a provocat un accident soldat cu 4 morți și 3 persoane grav rănite (detalii: O șoferiță băută a UCIS patru oameni / Update: Momentul a fost FILMAT ), le-a spus anchetatorilor că nu se afla la volan în momentul producerii tragediei. De asemenea, potrivit unor surse citate de aloiasi, femeia și-ar fi angajat un avocat bun și speră să scape din arestul preventiv de 30 de zile în care a fost plasată sâmbătă.

După producerea tragediei, femeia n-a lăsat impresia că realizează gravitatea faptelor sale și nici că ar avea vreo urmă de remușcare. După ce i s-au recoltat probe biologice, șoferița a dispărut din spital și ar fi fost identificată, după ore bune, la o terasă cu prietenele, consumând alcool.

Femeia în vârstă de 38 de ani a mai avut și în trecut probleme cu legea: a fost condamnată la închisoare, după ce s-a răzbunat pe fostul iubit.
Potrivit clujust.ro, totul s-a întâmplat acum 12 ani. A primit un an și 6 luni de stat după gratii, cu suspendare, din cauză că împreună cu mai mulți bărbați, amici ai săi, l-au agresat și forțat pe fostul ei iubit să-i dea bani, după ce a bătut-o. Concret, ea ceruse fostului partener suma de 2.000 de lei, iar atunci când acesta s-a opus a fost amenințat cu moartea. Doi dintre prietenii șoferiței au fost și ei condamnați la închisoare, la câte 2 ani și 6 luni cu executare.

Sursa foto: Ziarul de Iași


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button