Expres

Fost sportiv, găsit mort la 39 de ani, în mașina sa

  • doliu-lumanari-deces.jpg
  • mdamad00mjamagfzad0yzdgyzgyzyzbkyjvhnzewmzu5ndm5mmviyjnjymu0

Un fost fotbalist în vârstă de 39 de ani, care a evoluat la 12 cluburi din Italia de când s-a mutat din Nigeria în Europa, la 17 ani, a fost găsit fără viaţă în maşina personală, în Palermo.

Akeem Omolade s-a retras din fotbal în 2017.
Poliţia l-a descoperit pe fostul jucător fără viaţă în maşina personală, un Peugeot, în capitala Siciliei, Palermo.

Familia lui Omolade a precizat că jucătorul născut în Kaduna s-a plâns de dureri la picior înainte de a fi găsit decedat, dar din cercetările preliminare nu au fost găsite răni externe.

„Președintele Urbano Cairo și întregul club de fotbal Torino împărtășesc cu sinceritate durerea familiei Omolade la moartea fostului nostru jucător Akeem Omolade.
După ce a semnat pentru Treviso, a jucat mai întâi în echipa noastră de tineret și apoi pentru prima echipă, făcându-și debutul în Serie A cu Inter Milano, pe 2 februarie 2003.
Întreaga familie Torino transmite cele mai profunde regrete părinților și numeroșilor săi prieteni”, se scrie într-un comunicat al clubului torinez.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button