Expres

BRAȘOV. Polițiștii de la SICE, controale în magazine

  • sice.png

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au desfășurat ieri o acțiune pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comercializării produselor alimentare sau nonalimentare și prestărilor de servicii pe raza municipiului Brașov.

Controalele au avut loc între orele 11.00 și 15.00.
„Printre obiectivele acțiunii s-au numărat verificarea respectării de către agenții economici, care își desfășoară activitatea comercială în domeniul comerțului cu produse alimentare sau nonalimentare, a normelor legale în vigoare, precum și verificarea legislației privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală (drepturi de autor și conexe).
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au verificat 26 de operatori economici, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.500 lei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

De asemenea, polițiștii au confiscat suma de 1.277 lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.  nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, au fost invitați la sediul unității de poliție reprezentanții legali a doi operatori economici, în vederea continuării verificărilor. 

Fotoarhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button