Sport

CORONA BRAȘOV și-a luat portar… MISS!

  • elenavoicu.png

Corona Brașov a anunțat transferul Elenei-Gabriela Voicu (32 de ani), un portar de valoare care a jucat pentru CS Rapid București, Măgura Cisnădie și HC Dunărea Brăila. Ea va evolua la gruparea „galben-albastră” în sezonul 2022-2023, fiind etichetată drept „Miss handbalul românesc” după ce a participat la un pictorial pentru promovarea Turneului Carpați (foto).

„Brașovul îmi este un oraș tare drag, și nu doar datorită munților și a arhitecturii, ci mai degrabă prin prisma oamenilor de calitate ce trăiesc aici. Principalul motiv pentru care am ales să evoluez în următoarea perioadă la Corona Brașov este că îmi doresc că tot ce am acumulat în acești 22 de ani de carieră sportivă să fie una dintre cărămizile care stau la baza promovării echipei în Liga Florilor. Simt că brașovenii merită acest lucru, sunt buni cunoscători ai sportului și apreciază handbalul. Un al doilea motiv este unul personal: sunt o persoană ambițioasă și perseverentă și îmi plac provocările, iar cu siguranță pentru mine acest campionat va fi provocator din multe puncte de vedere! Însă îmi doresc ca, la final, atât noi, sportivii și persoanele din cadrul clubului, cât și suporterii, să avem parte de o mare bucurie și, anume, revenirea echipei acolo unde eu consider că îi este locul, în prima ligă!”, a declarat Elena-Gabriela Voicu, cu ocazia sosirii la Corona.

Elena Voicu este campioană națională alături de echipa Rapidului și vicecampioană alături de formația Brăilei. Medalia de bronz a campionatului național a câștigat-o cu Măgura Cisnădie. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button