Expres

BRAȘOV. Controale în municipiu, pe linie rutieră și de ordine publică

  • politie 2_296812.png

Polițiștii brașoveni, împreună cu polițiști locali, au desfășurat ieri, în intervalul orar 16.00-23.30, controale, pe raza municipiului Brașov, pe linie rutieră și de ordine publică.

Echipajele au acționat în zonele aglomerate din municipiul Brașov, fiind constituite și filtre rutiere.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 113 persoane și au fost verificate 53 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 16.500 lei.
Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 30 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, 8 sancțiuni pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale stipulate în Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor altor acte normative”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Totodată, polițiștii brașoveni au reținut 3 certificate de înmatriculare.

FOTOARHIVĂ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button