Politic

BRAȘOV. Administrația Coliban, „BĂTUTĂ ÎN CAP” de PSD și cu terenurile de sport…

  • terensport_2.png
  • baschet.png
Primăria Brașov a anunțat, ieri, o implicare maximă asupra sportului amator și școlar din oraș – BRAȘOV. Investițiile Primăriei în dezvoltarea sportului de masă și a celui școlar…, iar replica PSD a venit cu rapiditate.
 
„HORROR! Așa arată terenurile de sport în Administrația COLIBAN (vezi imaginile de mai sus – n.r.).
 
Primăria Brașov a transmis luni un comunicat de presă prin care se laudă că investește 7,5 milioane în dezvoltarea sportului de masă și a celui școlar. Ideea este bună, dar oare primarul Brașovului nu s-ar ocupa mai bine de întreținerea terenurilor de sport existente?
 
Drept exemplu dau Centrul Civic, acolo unde sunt și câteva terenuri de sport. Terenurile sunt pline de bălării, iar din beton a ieșit iarba. Categoric că nu poți practica vreun sport în aceste condiții. Dar primarul investește 7,5 milioane de lei…
 
Ca să nu mai spun de panoul pentru baschet care este plin de rugină și arată deplorabil. Domnule primar, înțeleg că vă interesează curlingul, dar chiar nu vă este rușine să vă duceți să practicați acest sport când copiii din Brașov joacă baschet în aceste condiții mizere, demne de țările lumii a treia? Cum puteți să dați ochii cu elevii din Brașov, cu cei cărora le-ați promis că veți investi în sport?
 
Să înțeleg că investiția o faceți tot virtual, pe Facebook, ca și live-urile?
 
Să vă fie rușine că vă bateți joc de acest oraș frumos! Ați reușit «performanța» de a-l lăsa în paragină. Dumneavoastră vă plimbați prin străinătate, iar copiii din Brașov se joacă printre buruieni, fiindcă nu sunteți în stare să administrați orașul cum trebuie”, a scris subprefectul Lucian Pătrașcu, liderul organizației municipale PSD, pe contul său de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button