Delicte

BRAȘOV. Opt arbalete, confiscate de polițiști de la un tânăr de 29 de ani

  • IMG-20220528-WA0001_297123.jpg

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au identificat un bărbat în vârstă de 29 ani care deținea la domiciliul său din municipiul Brașov 8 arbalete, fără a notifica în prealabil organele de poliție cu privire la achiziționarea și deținerea acestora.

Conform Anexei la Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, dispozitivele tip arbaletă fac parte din categoria D, respectiv arme și muniții neletale, supuse notificării.
În baza art. 129 pct. 30 din Legea nr. 295/2004, s-a procedat la sancționarea contravențională a bărbatului în cauză, cu amendă în valoare de 2.001 lei, dispunându-se, totodată, măsura confiscării  celor 8 arbalete.
În cauză, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov continuă verificările în vederea stabilirii împrejurărilor în care au fost procurate arbaletele”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button