Delicte

BRAȘOV. Trei șoferi, printre care o femeie, și un motociclist au fost prinși drogați

  • drugtest_2.jpg

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost prinsă în timp ce șofa sub influența drogurilor, ieri dimineață, în jurul orelor 9.00, pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov.

La testarea acesteia cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Nu este singurul caz de ieri, din județ.

Astfel, la Zărnești, un bărbat de 43 de ani, care conducea o motocicletă pe str. Celulozei, a ieșit pozitiv la verificarea cu aparatul DrugTest.
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

La intersecția DN 73 cu DN 73A, polițiștii din Râșnov au oprit pentru control un tânăr de 24 de ani, din București, iar aparatul DrugTest a indicat rezultat pozitiv și în cazul său.
Dosarul penal este instrumentat tot sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

La Codlea, pe str. Lungă, polițiștii au depistat un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, care șofa sub influența drogurilor.
În toate cazurile au fost prelevate probe de sânge.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button