Sport

Vicepremierul cere PEDEPSE! „Nu pot să tolerez gestul infam al hocheiștilor din Naționala României”…

  • romaniahochei_2.jpg
După ce hocheiști din prima reprezentativă de hochei a României, și de la Corona Brașov, au cântat imnul Ținutului Secuiesc la Campionatul Mondial disputat în Slovenia – UPDATE. Ministru în Guvernul României, în GALERIA Ungariei! Hocheiști „tricolori” – și de la CORONA BRAȘOV – au cântat imnul Ținutului Secuiesc! / Declarația lui Tanczos Barna, un înalt oficial al Guvernului României a luat atitudine.
 
Sorin Grindeanu (PSD), vicepremier și ministru al Transporturilor, a comentat: „Ca timișorean, înțeleg perfect ce înseamnă să trăiești într-o comunitate multiculturală și multietnică, în care toată lumea este respectată. Nu pot însă să înțeleg și să tolerez gestul infam al hocheiștilor din Naționala României care au cântat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc. Este un afront și o lipsă nerușinată de respect față de România, față de români și față de tricolor. Și sper ca lucrurile să nu rămână nepedepsite. Cer Federației Române de Hochei, Ministerului Sportului (ministru este Eduard Novak – UDMR – n.r.) și tuturor celorlalți factori responsabili să ia măsuri urgente pentru a aplica cele mai dure sancțiuni după acest gest incalificabil. Cine nu respectă România nu are ce căuta în roșu, galben și albastru! Pentru noi aceste culori înseamnă totul!
 
PS: Respect celor trei jucători ROMÂNI care s-au dat la o parte și nu au participat la această mascaradă!”.
 
De văzut dacă se va lua vreo măsură…
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button